• Imprimeix

L'ACCO ha organitzat una jornada sobre l'accés a les dades de consum elèctric

[ca/es]

20170526 imatge jornada dades comptadors

A l'esquerra, Marc Realp i a la dreta, Pep Salas

El passat 26 de maig l'Autoritat Catalana de la Competència (ACCO) ha organitzat, una jornada sobre l'accés a les dades de consum elèctric i, de manera particular, en relació amb els seus efectes sobre la competència. De fet, les dades són la base per al desenvolupament de nous models de negoci, circumstància per la qual l'ACCO va elaborar i publicar recentment un estudi sobre aquesta matèria: "L'economia de les dades. Reptes per a la competència ".

Vista la importància del tema, l'ACCO va encarregar al Dr. Pep Salas un estudi específic sobre les dificultats d'accedir a la informació recopilada pels comptadors digitals d'electricitat del sector residencial, que es presenta en aquesta jornada. Addicionalment, a partir del contingut d'aquest estudi, l'ACCO ha confeccionat un document de conclusions on s'hi destaquen els aspectes més rellevants des de l'òptica de la competència.

Si voleu continuar llegint, podeu descarregar el programa de la jornada. També podeu accedir a l'estudi desenvolupat pel Dr. Pep Salas.

Data d'actualització:  26.05.2017